• 030-6585125
  • Nieuwsbrief
  • Bookmark and Share
Algemeen
17-01-2014

Technicolors Qeo communicatie framework gebruikt in auto van PSA Peugeot CitroŽn

Technicolor heeft op de 2014 International CES bekend gemaakt dat PSA Peugeot Citroën haar communicatie framework Qeo heeft gebruikt in de Picasso C4 om innovatieve diensten in de auto te kunnen leveren.

De Picasso C4 is de eerste auto waarin Technicolors Qeo wordt toegepast. Hiervoor werken PSA Peugeot Citroën en Technicolor samen met Magneti Marelli, ontwerper van producten en systemen voor de auto-industrie. Geïntegreerd in de software van Magneti Marelli maakt Qeo het mogelijk om de auto te verbinden met persoonlijke devices (telefoons, tablets) en met apparaten thuis (set-top box of tv). Hiermee krijgen de inzittenden ook onderweg toegang tot hun content en applicaties, die automatisch geüpdatet worden wanneer de auto in de buurt van het huis staat geparkeerd.

Qeo is een communicatie framework dat interoperabiliteit tussen apparaten en toepassingen van alle merken en ecosystemen in het thuisnetwerk mogelijk maakt. Het softwareplatform biedt antwoord op de vraag van consumenten om hun favoriete applicaties en diensten te bundelen in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Hoewel er veel interfaces zijn die communiceren via de cloud, is Qeo het eerste systeem dat apparaten met elkaar laat communiceren binnen één leefomgeving. Qeo integreert alle apparaten, toepassingen en over-the-top diensten met elkaar om consumenten eenvoudig toegang te geven tot verschillende entertainment-, communicatie- en persoonlijke mediadiensten.

Meer weten over Qeo? Bezoek dan onze Technicolor Technology Discovery Day.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12
Copyright Alcadis ISP Solutions © 2013 Alle rechten voorbehouden